Bastisje në Kërçovë, arrestohet një 25-vjeçarë

Bastisje në Kërçovë, arrestohet një 25-vjeçarë

Më 16.03.2023, në ora 19:40, zyrtarët policorë të Drejtorisë së Policisë Kërçovë e kanë arrestuar S.M.(25) nga Kërçovë.

Gjatë kontrollit të ushtruar me urdhër të gjykatës në një banesë dhe ambiente të tjera ndihmëse ku ndodhej S.M, punonjësit e policisë gjetën një qese dhe një kavanoz me marihuanë dhe një grirëse metalike.

“S.M. është ndaluar në stacion policor dhe pas dokumentimit të plotë të rastit ndaj saj do të ngrihet kallëzim përkatës”, thonë nga MPB