Arrestohet i arratisuri nga burgu, dërgohet në Idrizovë për vuajtje të dënimit

Arrestohet i arratisuri nga burgu, dërgohet në Idrizovë për vuajtje të dënimit

Ministria për Punë të Brendshme (MPB) njofton se gjatë ditës së djeshme në ora 15:15 minuta në rrugën “Nikolla Parapunov” në Gostivar ka privuar nga liria 29 vjeçarin Z.I. nga fshati Debresht i Gostivarit. Ai ishte i dënuar me tri vite burgim për veprën penale “vjedhje” dhe ishte i kërkuar me urdhër gjyqësor për vuajtje të dënimit të mbetur prej 1 vjet e 9 muaj. Personi i arrestuar u dërgua menjëherë në burgun e Idrizovës.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif