204 gjoba në Shkup, 26 për tejkalim të shpejtësisë

204 gjoba në Shkup, 26 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria për Punë të Brendshme (MPB) njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit ka regjistruar gjithsejtë 204 shkelje të rregullave të trafikut, prej të cilave 26 për tejkalim të shpejtësisë.

Sipas raportit të MPB-së janë shqiptuar dhe 10 gjoba për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 5 gjoba u janë shqiptuar motoçiklistëve, 9 për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, , 4 për mosvënien e rripit të sigurisë, 9 gjoba për kalim në të kuqe në semaforë.
MPB i fton të gjithë pjesëmarrësit në komunikacion që t’i respektojnë rregullat dhe të kontribuojnë për rrugë më të sigurta.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif