153 gjoba për shoferët në Shkup, 43 për tejkalim të shpejtësisë

153 gjoba për shoferët në Shkup, 43 për tejkalim të shpejtësisë

Sektori për Punë të Brendshme Shkup edhe gjatë ditës së djeshme (27.03.2023) ka vazhduar me kontrolle në zonën e komunikacionit.

Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 153 gjoba, nga të cilat 43 për drejtim të automjetit mbi shpejtësinë e lejuar, 14 për drejtim të automjetit pa patentë shofer, 11 sanksione për parakalim të kundërligjshëm të automjeteve.

“Janë vendosur katër gjoba për përdorimin e celularit gjatë drejtimit të automjetit, gjashtë sanksione për kalim në sinjal të mbyllur (drita e kuqe), tetë masa për fole të pacertifikuara të vendosura (xhama të ngjyrosur), tre sanksione për drejtim të automjeti tnën ndikimin e alkoolit, dy masa për shkelje që kryejnë motoçikletat”.

“Kontrollet e trafikut do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat e komunikacionit në mënyrë që të rrisim sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta”, thonë nga MPB.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif