` . Lirohen çmimet e derivateve të naftës - TV-SHENJA

Lirohen çmimet e derivateve të naftës

Çmimet e derivateve të naftës nga mesnate do të ulen prej gjysmë denarë deri në një denarë, ka vendosur sot Komisioni Rregullator për Energjetik, përcjell SHENJA.
Për një denarë ulet çmimi i EURO SUPER BS-98, dizelit dhe Vajit Ekstra të Lehtë për amvisëri, ndërsa për gjysmë denarë çmimi i EURO SUPER BS-95.
Kështu që, një litër EUROSUPER BS-98 do të shitet për 70 denarë, dizeli 62 denarë për litër, ndërsa Vaji i lehtë për Amvisëri do të kushtojë 51.50 denarë për litër.
Çmimi i EUROSUPER-95 do të jetë 68 denarë për litër.