. Futboll Archives - TV-SHENJA

Futboll Archive

RASTE POZITIVE TE SHKËNDIJA DHE RENOVA?!

Koronavirusi duket se ka prekur edhe Ligën e Parë të Futbollit të Maqedonisë së Veriut, me dy skuadrat shqiptare si Shkëndija dhe Renova që dyshohet të kenë futbollist pozitiv në Kovid 19. Sipas informacioneve dhe ajo që ka konfirmuar kryetari i sindikatës …