. AUTOMOBILE | TV SHENJA

AUTOMOBILE Archive

222

BMW vendos për tërheqjen e mbi 193.000 automjete

Prodhuesi i automjeteve BMW, do të tërheqë nga Kina 193.611 makina, raporton Anadolu Agency (AA). Pajisja për testimin e cilësisë në Kinë njoftoi se arsyeja për tërheqjen e makinave nga Kina është një gabim në airbeg. Tërheqjes do ti nënshtrohen modelet BMW-së …
golf8

Golf VIII arrin në 2018-n (foto)

Gjenerata aktuale e shtatë e Volkswagen Golf, e prezantuar në vitin 2012, edhe gjatë këtij muaji do të pësojë ndryshime moderne me një vështrim të rifreskuar e cila do të përfshijë teknologji të reja dhe sisteme për ndihmë të shoferit. Ndërkohë, revista …
audi

Audi prezantoi veturën e re

Modeli i ri Q5 u prezantua nga Audi dje në Paris dhe do të mbetet aty deri më 16 tetor. Audi i dha gjeneratës së re të Q5 një dizajn të jashtëm revolucionar që i ngjason Q7 në shkallë shumë të vogël. …