. Shqipëria | TV SHENJA

Shqipëria Archive

shqiperi

Hapet sesioni i ri i Kuvendit të Shqipërisë

Sot është hapur sesioni i ri parlamentar i Kuvendit të Shqipërisë për legjislaturën e VIII-të, raporton AA. Gjatë fjalës së tij në hapje të seancës, kryetari i Kuvendit, Ilir Meta, u shpreh se viti 2016 është mbyllur me një bilanc të pasur …
tirane

Tiranë, protestë në mbështetje të Ramush Haradinajt

Forumet rinore të partive kryesore politike në Shqipëri, të mbështetura edhe nga disa organizata të shoqërisë civile kanë organizuar sot një protestë para Ambasadës së Francës në Tiranë, në mbështetje dhe për lirimin e ish-kryeministrit të Kosovës, Ramush Haradinaj, raporton AA. Pjesë …
tirane

Tiranë, protestë në mbështetje të Ramush Haradinajt

Forumet rinore të partive kryesore politike në Shqipëri, të mbështetura edhe nga disa organizata të shoqërisë civile kanë organizuar sot një protestë para Ambasadës së Francës në Tiranë, në mbështetje dhe për lirimin e ish-kryeministrit të Kosovës, Ramush Haradinaj, raporton Anadolu Agency …