. Rajoni – TV-SHENJA

Rajoni Archive

Kosovë – Serbi, marrëveshje të ngrira

Marrëveshja për Lëvizje të Lirë të Automjeteve mes Kosovës dhe Serbisë është dashur të implementohet nga tetori i vitit të kaluar. Në fillim ishte pala serbe që e neglizhoi atë, por më pastaj Marrëveshja nuk u zbatua pasi që pala kosovare nuk …

Daçiq: Kosova është Jerusalemi i Serbisë

Ministri i jashtëm i Serbisë, Ivica Daçiq, ka deklaruar se Serbia dhe Izraeli kanë marrëdhënie miqësore me traditë të pasur dhe se Kosova është Jerusalemi serb. “Kosova është Jerusalemi ynë”, tha sot Daçiq në fillim të një konference në Beograd, me rastin …

Greqi, grevë e përgjithshme 24 orëshe

Në Greqi sot ka filluar një grevë e përgjithshme 24 orëshe për shkak të masave të kursimit dhe reformave të paralajmëruara, raporton AA. Shërbimet publike në mbarë vendin janë paralizuar nga greva, për shkak të cilës është ndaluar komunikacioni ajror dhe detar, …

Hahn: Kosova mbetet kusht i Serbisë drejt BE-së

Bashkimi Evropian dje ka hapur kapitujt e rinj të bisedimeve për anëtarësim për Malin e Zi dhe Serbinë, vende këto për të cilat shefi i Komisionit Evropian, Jean-Claude Juncker, thotë se pret të anëtarësohen në bllok deri më 2025. Negociatat për anëtarësim, …