. Maqedoni Archives - TV-SHENJA

Maqedoni Archive

Zaev: Takohem me Mickoski nëse….

Kryeministri Zoran Zaev thotë se do të ulet në tryezë të bisedimeve me kreun e VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickoski lidhur me ligjin e Prokurorisë Publike, por sipas tij, duhet që grupet e punës t’i dërgojnë sinjal atij dhe Mickoskit nëse ka përparim. Ai …

(VIDEO) Vazhdon debati për rishikimi i buxhetit

Në komisionin për financa dhe buxhet deputetët kanë vazhduar me debatin për shqyrtim propozimin për rishikimin e buxhetit të këtij viti ku Qeveria ka paraparë shkurtime në disa pjesë të investimeve kapitale, ndërsa ka shtuar shumat për subvencionimin dhe mbështetjen e punësimeve …

(VIDEO) Gjykata Themelore mori nga Specialja 171 lëndë

Nga Prokuroria Speciale Publike, në Prokurorinë  Themelore Publike, kanë kaluar gjithsej 171 lëndë. Nga Themelorja për MIA-an sqarojnë se në çfarë faze janë lëndët, ndërsa theksojnë se do u jepet prioritet në shpërndarje lëndëve të cilat janë në procedurë gjyqësore, kështu që …