. Kronikë e zezë – TV-SHENJA

Kronikë e zezë Archive

Shkup, tre persona plaçkitin një taksist

Një taksist është plaçkitur nga tre persona në fshatin Moranë të Shkupit. Sipas MPB-së, më 19.08.2018 në ora 00:05 në Njësinë për informacione dhe komandë Shkup, personi M.G (58) nga Shkupi ka paraqitur se më 18.08.2018 rreth orës 23:40 në fshatin Moran …

Vidhen 20 mijë euro në një shtëpi në Prilep

Nga një shtëpi në Krivogashtani të Prilepit janë vjedhur rreth 20 mijë euro. Vjedhja është kryer mbrëmë në periudhën mes orës 03:00 deri 08:00 në shtëpinë e 60-vjeçarit M.SH. Vjedhësi me përdorimin e forcës është futur në shtëpi, ka marrë paratë dhe …