Petrov: Pendarovski është një nga propozimet për president me mbështetje më të madhe brenda LSDM-së

Petrov: Pendarovski është një nga propozimet për president me mbështetje më të madhe brenda LSDM-së

Ka më shumë kandidatë, rreth pesëmbëdhjetë që janë shumë të rekomanduar dhe rreth 15 emra të tjerë që nuk janë përmendur. Është një procedurë në të cilën duhet të ngushtohet ai rreth dhe pastaj të vendosin organet e partisë. Stevo Pendarovski është një nga propozimet me më së shumti kandidatë nga organizatat komunale të LSDM-së, por ka edhe të tjerë, tha sot anëtari aktual i Bordit Ekzekutiv të LSDM-së, Andrej Petrov.

Për kandidimin e Tarvarit, Petrov thotë se “nëse doni të jeni president i vendit, me besueshmëri të lartë në të cilën do të besojnë të gjithë qytetarët, nuk mundet brenda 10 ditëve të ndryshoni qëndrimin”.
“Është e qartë se Sela do të marrë në dorë partinë e Aleancës. Është një hap i gabuar për mendimin tim, por të gjithë kanë të drejtë legjitime për të kandiduar, madje edhe Taravari.

closevolume_off
Taravari një muaj më parë nuk kishte asnjë vërejtje për Pendarovskin dhe tani nuk e shoh se cila do të ishte vërejtja. Është logjike që ai të mos hyjë si kandidat në raundin e dytë. Kështu thonë shifrat dhe analizat”, ka theksuar në emisionin “Sloboden Peçat” anëtari i Bordit Ekzekutiv të LSDM-së.

MARKETING