Një shtetase bullgare është ndalur në Maqedoni, dyshohet për mashtrim

Një shtetase bullgare është ndalur në Maqedoni, dyshohet për mashtrim

Departamenti i Policisë Kriminale në BSP- Sektori për Krime të Përgjithshme dhe të Dhunshëm në bashkëpunim me SPB Kumanovë, SPB Shkup dhe SPB Sveti Nikole kanë zbardhur dy vepra penale “mashtrim” të kryera më 29.11.2023 dhe 10.12.2023 ndaj dy femrave nga Kumanova dhe Sveti Nikole e dyshura është V.E.I.(58) nga Republika e Bullgarisë.

E dyshuara i ka kryer veprimet në atë mënyrë që i ka thirrur viktimat dhe i ka thënë se vajzat e tyre kanë shkaktuar aksidente trafiku dhe se ato janë në gjendje të rëndë dhe për këtë arsye duhet t’i japin një shumë të caktuar parash mjekut për të kryer nderhyrjet kirurgjikale.
Me datë 01.03.2024 në ora 18:45 në vendkalimin kufitar “Deve Bair”, zyrtarët policorë ia kanëndaluar në statcion policor V.E.I., me çka është transferuar në SPB Kumanovë, ku po kryhen bërë intervistë zyrtare.

MARKETING