. RELIGJION Archives - TV SHENJA

RELIGJION Archive

Xhamia e Lublanës, një kryevepër (FOTO)

Lublana, kryeqyteti i Sllovensë do e ketë një xhami në linja moderne në qendër të saj, sipas projektit të studios BIG nga Danimarka. Punimet e atyshme kanë përfunduar dhe kompleksi do të hapet zyrtarisht në qershor, konfirmoi Sekretari i Përgjithshëm i Bashkësisë …