. Kosovë – TV-SHENJA

Kosovë Archive

54-vjeçari u vra nga vëllau i tij

Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore në Prishtinë, Imer Beka, ka konfirmua se personi i vrarë gjatë ditës së sotme në Tërbovc, është vrarë nga vëllai i tij rreth 58 vjeç. “Sipas prokurorit kujdestar, i dyshuari është nga Franca, ka ardhur për pushime dhe …

Protestohet kundër fishekzjarrëve

Ka nisur një protestë në hapësirën përreth Bibliotekës Kombëtare në Prishtinë, ku sonte pritet të performojë Elvana Gjata në kuadër të një koncerti të organizuar nga Banka ProCredit. Ambientalistët kundër fishekzjarrëve në një koncert, thonë do të provojnë t’i ndalin Protestuesit duan …

Kë e frikëson Ushtria e Kosovës?

Roli i Forcave të Armatosura të Kosovës, të cilat pritet të dalin si rezultat i procesit të transformimit nga Forca e Sigurisë së Kosovës, ditëve të fundit është bërë shkas i deklaratave të autoriteteve të Kosovës dhe atyre të Serbisë, të cilët …

“Prodhonte” invalidë të UÇK-së, arrestohet

Prokuroria Themelore në Prishtinë, Departamenti i Përgjithshëm, ka nxjerrë aktvendim për ndalimin e personit D.G. i arrestuar nga Policia e Kosovës, për shkak të dyshimit të arsyeshëm se nga muaji tetor 2015 e deri në muajin mars 2018, në mënyrë të vazhdueshme …