. Ballina Archives - TV-SHENJA

Ballina Archive

Kuvend, vazhdon debati për Ligjin për Gjuhët (Video)

Seanca për Ligjin për Gjuhët ka vazhduar sot pas një pauze të gjatë për shkak të zgjedhjeve lokale. Deputetët e VMRO-DPMNE-së vazhduan të mbajnë fjalimet duke kundërshtuar sjelljen e këtij ligji. Sipas deputetes Ana Llashkoska ky ligj është antikushtetues, ndërsa akuzoi LSDM-në …

Goran Grujovski dënohet 1 vit e gjysmë burg

Ish shefi i Drejtorisë së Pestë të DSK-së, Goran Gujovski është dënuar në mungesë me vetën 1 vit e gjashtë muaj burg efektiv, raporton Televizioni SHENJA. Gjykata vërtetoi akuzat ndaj tij për organiziminin dhe falsifikimin e provave, ku figuronte përgjimi ilegal. Siç …