Zjarr në afërsi të Kombinatit të Duhanit, po digjen barakat e vjetra (VIDEO)

Zjarr në afërsi të Kombinatit të Duhanit, po digjen barakat e vjetra (VIDEO)

Paraditen e sotme shpërtheu një zjarr në afërsi të Kombinatit të Duhanit përballë Drejtorisë së të Ardhurave Publike.
Nga atje thonë se sipas gjitha gjasave po digjen barakat e vjetra të braktisura dhe se janë njoftuar të gjithë kompetentët.

Njësitet e zjarrfikësve janë në terren dhe po punojnë në shuarjen e zjarrit.