Zëdhënësi i LSDM-së: është hapur mundësia e euro-integrimeve

Zëdhënësi i LSDM-së: është hapur mundësia e euro-integrimeve

Zëdhënësi i LSDM-së, Kostadin Kostadinov deklaroi sot se Maqedonia do të bëhet anëtare e 30-të e NATO-s këtë vit. Ai theksoi se pas fillimit të procesit të skringut, këtë vit pritet edhe fillimi i bisedimeve për anëtarësim në Bashkimin Evropian. “Pas miratimit të ndryshimeve kushtetuese është hapur mundësia për të kaluar në fazën përfundimtare të anëtarësimit në NATO dhe BE”, deklaroi Kostadinov. /SHENJA/