Xhaferi: Shumica parlamentare nuk mund të thotë që ka numrat e duhur për ndryshimet kushtetuese

Xhaferi: Shumica parlamentare nuk mund të thotë që ka numrat e duhur për ndryshimet kushtetuese

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, deklaroi se shumica parlamentare nuk mund të thotë që ka numrat e duhur për t’i bërë ndryshimet kushtetuese.

 “Po tash numrat në këtë moment janë ata që janë numra, shumica pralmentare nuk mund të thotë që ka numrat e duhur për ndryshimet kushtetuese. Unë pres që grupet paralmentare të reflektojnë kundrejt interesit të qytetarëve dhe të shtetit, e jo kundrejt interesit ditor politik”, u shpreh Xhaferi. /SHENJA/