Xhaferi publikon video materiale nga dëmtimi i Kuvendit pas protestave të mbrëmshme

Xhaferi publikon video materiale nga dëmtimi i Kuvendit pas protestave të mbrëmshme

Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi në rrjetin social facebook ka publikuar disa video materiale nga dëmtimi i Kuvendit pas protestave të mbrëmshme.

 

”Pasojat nga sjellja e mbrëmshme е egërsuar para Kuvendit. Pranoj dhe mbështes të drejtën e secilit në protestë, të shprehjes së qëndrimit. Vazhdimisht dhe fuqishëm e dënoj huliganizmin, dhunën, nxitjen e urrejtjes sepse ato nuk janë zgjidhja”, shkruan Talat Xhaferi.