VMRO-DPMNE: Zaev tri herë gënjen se e ka kuptuar mesazhin

VMRO-DPMNE: Zaev tri herë gënjen se e ka kuptuar mesazhin

“Sa herë Zaev ka thënë se e ka kuptuar mesazhin dhe në fund ka gënjyer dhe sërish ka vjedhur? Zaev tha se ka kuptuar mesazhin në vitin 2019, kur kishte fshesën në kuptim metaforik për t’u reformuar. Jo vetëm që kishte reforma, por ndodhi Den Donçev, Rashkovski, krimet në REK dhe në vend të burgut, të gjithë janë në liri. Zaev tre here ka thënë se e ka kuptuar mesazhin dhe për asnjë krim nuk ka përgjegjësi. Zaev deklaronte se ka kuptuar mesazhin e popullit edhe në vitin 2021. Por çfarë ndodhi? U dogjën 14 persona dhe në vend të përgjegjësisë nga Filipçe, ai tha se kablloja ka faj”, thuhet në komunikatën e VMRO-DPMNE-së. /SHENJA/