(VIDEO) Shilegov: Skena verore në park është krenaria e kryeqytetit

(VIDEO) Shilegov: Skena verore në park është krenaria e kryeqytetit

Kryetari aktual i qytetit të Shkupit, Petre Shilegov sot ka prezantuar “Skenën e re të  verës në parkun e qytetit”. Shilegov tha se Shkupi është i të gjithve dhe nuk është i asnjë partie. Ai sqaronë  se parku nacional përshkak të pandemisë është vizituar shumë nga qytetarët e Shkupit, duke pasur parasysh se këtu më mirë mund të mbahet distanca.

PETRE SHILEGOV-KRYETAR I QYTETIT TË SHKUPIT

Nga sot parku i qytetit ka forcë të re ka një skenë të montuar verore, më së shumti është vizutuar parku i qytetit, ky është i mbushur me shumë vizotorë. Për vikende sikurse  sot që ështëm 10 mijë qytetarë të Shkupit dalin nëpër parqe. Në  gjithë qytetet e botës, jo vetëm të Shkupit tanimë parqet vizitohen shpesh  pë rshkakë të pandemisë, sepse mundë të mbahet distanca më mirë dhe të zhvillojnë rekreacione sportive.

Ai sqaroi se edhe ngjarjet kulturore do të mbahen nëpër hapsira të hapura.

Shilegov është në garë me kundërkanditaten Danella Arsovska, për të parin e qytetit të Shkupit  ku qytetarët do të vendosin në rrethin e dytë, më 31 tetorë.

Në raundin e parë të zgjedhjeve lokale Shilegov fitoi 78 783 vota ose 34,24 %, ndërsa  Arsovksa  kishte 86 698 ose 37, 68 %.

Samir Mustafa /SHENJA/