(VIDEO) Protestë qytetare para Qeverisë për shkak të shitjes së vlerave gjuhësore dhe identitare

(VIDEO) Protestë qytetare para Qeverisë për shkak të shitjes së vlerave gjuhësore dhe identitare

Samitit të BE-së me Ballkanin Perëndimor në Bruksel nuk ka sjellur sinjale pozitive për Maqedoninë e Veriut.

Nga ky fakt nuk kanë mbetur të kënaqur qytetarët, të cilët para disa minutave kanë dalë në protestë para Qeverisë duke kërkuar dorëheqje për shkak të  fshehtësisë se bisedimeve dhe siç thonë shitjes së vlerave gjuhësore dhe identitare.