(Video) Njëzetë vjet nga masakra e Reçakut

(Video) Njëzetë vjet nga masakra e Reçakut

Më 15 janar 1999, forcat policore dhe ushtarake serbe vranë 45 civilë shqiptarë në fshatin Reçak të komunës së Shtimes. Tani, kur bëhen 20 vjet nga masakra, banorët e fshatit, të cilëve iu vranë familjarët, thonë se janë të dëshpëruar me faktin se askush nuk u dënua për krimet e kryera. /REL/

Ndiqeni reportazhin më poshtë: