(VIDEO) Katar, tifozët e veshur si “kalorës templlarë” ndalohen të hyjnë në stadiume

(VIDEO) Katar, tifozët e veshur si “kalorës templlarë” ndalohen të hyjnë në stadiume

Autoritetet e Katarit kanë filluar të ndalojnë tifozët anglezë të veshin kostume të templlarëve të kryqëzatave në stadiume.

Veshjet, të kompletuara me shpata dhe kryqe, janë fyese për shkak të historisë së kryqëzatave të përdhunimeve, masakrave dhe pushtimit të tokave arabe e jo vetëm. /mesazhi