(VIDEO) Bajdeni sërish përshëndetet me të padukshmin

(VIDEO) Bajdeni sërish përshëndetet me të padukshmin

Presidenti amerikan Xho Bajden e ka përsëritur gafën e tij të famshe të përshëndetjes me ajrin pas mbarimit të fjalimit.
Kësaj rradhe kjo ishte në Tel Aviv në Izrael, ndërsa personi nga sigurimi i tregoi se atje nuk edjte askush dhe se nuk duhej të ulet.