(VIDEO) Albin Kurtin e gjuajnë me qershi, policia krijon gardh mbrojtës

(VIDEO) Albin Kurtin e gjuajnë me qershi, policia krijon gardh mbrojtës

Anëtarë të PSD-së kanë mbajtur një aktivitet te ndërtesa e ministrive në shenjë proteste ndaj marrëveshjes për targat, e arritur mbrëmë mes Kosovës dhe Serbisë, në Bruksel.

Në momentin që aty ka ardhur kryeministri Albin Kurti, anëtarët e PSD-së kanë hedhur gota me qershi në drejtim të tij.