Veturat më të veçanta të CES-it

Veturat më të veçanta të CES-it

Panairi më i madh i teknologjisë, “CES” mbahet çdo vit në Las Vegas të SHBA-së. Këtë vit u organizua nga data 8, deri në 11 Janar.

Aty paraqiten pajisje nga më të ndryshmet, dhe automobilat sigurisht që janë nga më interesantet, transmeton tch.

Në edicionin e këtij viti nuk kanë munguar marka të fuqishme si Mercedes-Benz, Audi dhe BMW, por edhe marka të reja nga Kina e nga vende të tjera.

Dhe nuk pati vetëm vetura, por edhe motoçikleta, jahte, helikopterë e dronë. Më poshtë keni më të veçantat.

Image
BMW iNext do të shitet në vitin 2021
Image
Yamaha Niken
Image
Honda, makine pune autonome
Image
Electrafly, pritet në vitin 2021
Image
Mercedes-Benz EQC
Image
Mercedes-Benz Vision Urbanetic
Image
Bell Nexus, helikopteri dron 2020
Image
Audi Aicon 2021
Image
Nissan IMx 2020
Image
Byton K-Byte 2021