Vazhdon sot gjykimi për rastin “Monstra”

Në Gjykatën Penale në Shkup sot do të vazhdojë gjykimi për rastin “Monstra”.
Rasti “Monstra” i cili ka të bëjë me vrasjen e pesëfishtë në Liqenin e Smillkovës më 12 prill të vitit 2012, ndodhet në fazën e dëshmive dhe sot duhet të prezantohen dëshmitë e siguruara nga masat PI.
Për vrasjen e Kire Triçkovskit, Filip Sllavkovskit, Cvetanço Acovski, Aleksandar Naqevski dhe peshkatarit Borçe Stefanovski, me burg të përjetshëm u dënuan Alil Demiri, Afrim Ismailloviq, Agim Ismailloviq, Fejzi Aziri, Haki Aziri dhe Sami Luta.
Por, Gjykata e Lartë shfuqizoi aktgjykimin e shkallës së parë dhe rasti sërish u kthye nga fillimi dhe me të udhëheq Prokuroria Speciale.