Vazhdon protesta e LSM-së para Kuvendit

Vazhdon protesta e LSM-së para Kuvendit

Edhe sot ka vazdhuar protesta para Kuvendit ku protesutesit kanë vendosur 14 karrige në shenjë mbështetjeje për anëtarët e Komisionit për Financim dhe Buxhet për të votuar amendamentin që kërkohen mjete në ribalancimin e buxhetit.

Grevistët kërkojnë rritje të pagave për 2806 denarë, grevistët bëjnë thirje deri të Kuvendi që të votohet amandameti përrritje lineare të pagave.

Do të kërkojmë publikisht dorëheqjen e atyre deputetëve që ngrenë dorën për t’u thënë “jo” punëtorëve në Komisionin për Financim dhe Buxhet. Sot punëtori pret që të votohet amendamenti për rritje lineare të pagave prej 2806 denarë. Nëse kjo nuk ndodh, do t’i shpallim publikisht emrat e të gjithë deputetëve, që çdo punëtor të dijë se kush është mik e kush armik i punëtorit, deklaroi Darko Dimovski kryetat i sindikatit.