Vazhdimi i gjendjes së krizës energjetike në seancë plenare

Vazhdimi i gjendjes së krizës energjetike në seancë plenare

Vendimi për vazhdimin e gjendjes së krizës në energjetikë është vënë në rend dite të mbledhjes së 86-të kuvendore. Sipas propozimit qeveritar, gjendja e krizës në territorin e gjithë shtetit duhet të vazhdohet deri në prill të vitit të ardhshëm.
Komisioni Parlamentar për Mbrojtje dhe Siguri dje ka diskutuar rrreth Propozim-vendimit për zgjatjen e gjendjes së krizës në fushën energjetike. Sipas zëvendëskryeministrit për Çështje Ekonomike Fatmir Bytiqi, shpallja e gjendjes së krizës do të mundësojë mekanizëm për përballje me krizën energjetike.