` . Ushtria e Azerbajxhanit çliron 21 fshatra të tjera dhe një qytezë nga pushtimi armen - TV SHENJA

Ushtria e Azerbajxhanit çliron 21 fshatra të tjera dhe një qytezë nga pushtimi armen

Presidenti i Azerbajxhanit, Ilham Aliyev, njoftoi se 21 fshatra të tjerë dhe një qytezë janë çliruar nga pushtimi i Armenisë në vazhdën e operacioneve për çlirimin e territoreve të pushtuara, transmeton Anadolu Agency (AA).

“Ushtria heroike azerbajxhanase çliroi nga pushtimi fshatrat Nightgözlü, Aşağı Seyitahmetli dhe Zerger të rajonit Fuzuli dhe fshatrat Belend, Papı, Tulus, Hacılı dhe Tinli të rajonit Jabrayil. Rroftë ushtria azerbajxhanase. Karabaku është Azerbajxhan”, shkroi Aliyev në Twitter.

Në një postim tjetër, Aliyev po ashtu njoftoi çlirimin e qytezës Mincivan në rajonin Zengilan, si dhe fshatrave Hurama, Humarlı, Sarıl, Babaylı, Üçüncü Ağalı, Hacallı, Gırah Müşlan, Üdgün, Turabad, İçeri Müşlan, Melikli, Cahangirbeyli ve Baharlı.