TV SHENJA – Reportazh ekskluziv në Shqipëri: “Kufiri detar, një çështje kombëtare”

TV SHENJA – Reportazh ekskluziv në Shqipëri: “Kufiri detar, një çështje kombëtare”

TV SHENJA – Reportazh ekskluziv në Shqipëri: “Kufiri detar, një çështje kombëtare”

Paralajmërimet e kryeministrit të Greqisë, Konstantin Micotakis, për zgjerimin e kufirit territorial detar deri në 12 milje, ka ndezur alarmin në Tiranë dhe jo vetëm. Ekipi i Televizionit Shenja ka qëndruar në Tiranë prej ku sjellim sqarimet e thukëta, vlerësime të ekspertëve dhe reagimet e politikës shqiptare. Kristofon Krisafi, Shpëtim Idrizi dhe Abdi Baleta, flasin për kontestin e fundit që është shndërruar tanimë në një çështje kombëtare për shqiptarët.
Në reportazhin e realizuar nga ekipi i Televizionit Shenja sjellim edhe pamjet nga mbarë linja bregdetare shqiptare, nga Ksamili deri në Himarë, që rrezikohet të gllabërohet nga Greqia nëse zgjerimi i kufirit grek realizohet ashtu siç ka paralajmëruar shefi i Qeverisë greke.

Për ta ndjekur videon e plotë, klikoni këtu!