Tryezë e rrumbullakët me kryetarët e komunave

Tryezë e rrumbullakët me kryetarët e komunave

Sot në Ohër do të mbahet tryeza e rrumbullakët “Sfidat dhe mundësitë për qeverisje të mirë lokale në epokën dixhitale”, e organizuar nga Qendra për Inovacione Sociale BLINK 42 – 21.

Në këtë manifestim përvoja dhe mendime të tyre do të ndajnë kryetari i Komunës së Aerodromit Timço Mucunski, i Komunës së Karposhit Stevço Jakimovski, Toni Konjanovski, kryetari i Komunës së Manastirit; Lupço Papazov i komunës së Koçanit; Arben Taravari nga Komuna e Gostivarit dhe Dimço Atanasovski, kryetar i Komunës Makedonska Kamenicë…

Forumi është pjesë e projektit “mZaednica për komuna të lëvizshme, transparente dhe efikase” të mbështetur nga Instituti Republikan Internacional (IRI). Është pjesë e një ngjarjeje dyditore të organizuar nga Qendra për Inovacione Sociale BLINK 42-21 për të forcuar kapacitetet e komunave që përdorin platformën digjitale “mZaednica”.