Tre makina janë përfshirë në një aksident në afërsi të City Mall

Tre makina janë përfshirë në një aksident në afërsi të City Mall

Një aksident trafiku ka ndodhur sonte në afërsi të City Mall, ku janë përplasur tre makina
Për momentin nuk ka informacione për shkaqet e aksidentit dhe nëse ka persona të lënduar.
Pritet që ekipe të MPB-së dhe Ndihmës së shpejtë të arrijnë në vendin e ngjarjes.