Tërmet në pjesën jugore të Shqipërisë

Shqipëria është përfshirë nga lëkundje tërmeti prej 4.7 ballësh Rihter mbrëmjen e sotme. Të paktën tre lëkundje janë ndjerë në qytetin bregdetar të Vlorës. Lëkundjet e tërmetit janë ndjerë edhe në Gjirokastër dhe Sarandë si dhe në zonat përreth.