Të dielën dhe të hënën parkingu do të jetë falas

Të dielën dhe të hënën parkingu do të jetë falas

NP “Parkingjet Komuna Qendër” njoftojnë se ditën e diel dhe ditën e hënë parkingjet do të jenë pa pagesë për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë. Vendimi merret për nder të festës fetare të komunitetit ortodoks. Pagesa e rregullt e parkingjeve do të fillojë që nga dita e martë. /SHENJA/