Talebanët rrëmbejnë 12 persona në Afganistan

Talebanët rrëmbejnë 12 persona në Afganistan

Në provincën Farah, në perëndim të Afganistanit, janë rrëmbyer 12 persona, transmeton Anadolu Agency (AA).

Zëvendësi i këshillit kryesues rajonal në Farah, Shah Mahmoud Naimi, gazetarëve u tha se talebanët në vendin Derabad ndaluan një automjet në të cilin gjendeshin civilët dhe vranë njërin nga nëpunësit shtetëror.

Militantët rrëmbyen 12 persona që gjendehsin në automjet, ndërsa në mesin e tyre janë edhe nëpunës shtetëror.

Në rrjedhë është aksioni për lirimin e pengjeve.