` . Tahiri: Shqiptarët fatkeqësisht edhe sot i përcjell trendi i largimit prej një vendi në vend tjetër - TV SHENJA

Tahiri: Shqiptarët fatkeqësisht edhe sot i përcjell trendi i largimit prej një vendi në vend tjetër

Analisti Sefer Tahiri në emisionin “Enter” ka vlerësuar se shqiptarët edhe sot e kësaj dite i përcjell trendi i largimit prej një vend në vend tjetër.

“Shqiptarët i përcjell historikish fatkeqsisht edhe sot trendi i largimit prej një vendi në një vend tjetër gjë që prap po them në kontekstin europian nuk është asnjë gjë sepse bota sot është një fshat global dhe njerëzit tregun e punës e shohin si global pram und të punojnë në kontinente të ndryshme në shtete të ndryshme në vende të ndryshme në vend të ku ka proglem të ndryshe por problem është që shiptarëve u imponohet edhe sot për shkak të aspekteve politike”, ka deklaruar Tahiri. /SHENJA/