Sulmuesi i Selës kërkohet me fletarrest ndërkombëtar (FOTO)

Sulmuesi i Selës kërkohet me fletarrest ndërkombëtar (FOTO)

I dënuari për tentim vrasje të Zijadin Selës, I dënuar me 13 vjet burg, është arratisur nga burgu shtëpiak. Për shkak të gjendjes së rënduar shëndetësor, Nikola Vojminovski ishte lënë në burg shtëpiak derisa vendimi për burgun të hyjë në fuqi, por pamundësia e policisë për rojë 24 orëshe, ia ka lehtësuar arratinë.
Gjykata tashmë ka dhënë urdhër për fletëarrest kombëtar dhe ndërkombëtar.