Spasovski: MPB-ja ka marrë të gjitha masat për të siguruar deputetët dhe Kuvendin

Spasovski: MPB-ja ka marrë të gjitha masat për të siguruar deputetët dhe Kuvendin

“Kuvendi është një nga institucionet më të rëndësishme dhe tempull i demokraciosë, ndërsa vendimet duhet të sillen nëpërmjet debatit të deputetëve. Protestat janë e drejtë demokratike, megjithatë duhet të organizohen në mënyrë demokratike, Demokracia nuk nënkupton anarkijë” tha Spasovski.

“Nuk dua të bëj krahasim me 27 prill e vitit 2017-të. Ajo ishte një ditë e zezë për demokracinë e Maqedonisë kur u munduan të kryejnë vrasje të deputetëve dhe duhet të jetë mësim që në të ardhmen të jemi bashkë”, u shpreh më tej Spasovski