“Shvercerat” dhe “Ballistët” shtrinë dorën e pajtimit në Prekaz

“Shvercerat” dhe “Ballistët” shtrinë dorën e pajtimit në Prekaz

Në Prekazin e legjendarit Adem Jashari, tifo grupi “Shvercerat” dhe “Ballistat” shtrinë dorën e pajtimit.
Iniciativën e pajtimit e kanë marrë dy hoxhallarët Halil Kastrati dhe Fatmir Latifi, me qëllim që të parandalohet thellimin I përçarjes edhe më tej dhe urrejtja mes dy grupeve.
Kujtojmë së ndeshjen e fundit të luajtur ndërmjet Shkupit dhe Shkëndijës, takimi u ndërpre për shkak të incidenteve në ndodhura në Çair dhe skuadra kuqezi mori ndeshjen me rezultat zyrtarë në tavolinë. /SHENJA/