Shtatë raste të reja të prekurve nga fruthi në Shkup

Shtatë raste të reja të prekurve nga fruthi në Shkup

Shtatë raste të reja të fëmijëve të prekurve nga fruthi janë regjistruar në Shkup, kanë bërë të ditur nga Ministria e Shëndetësisë.
Sipas tyre, fëmijët janë nga lagja Lisiçe e re, dhe kanë vizituar çerdhen për fëmijë “Sonce”.
Nga 16 dhjetori deri tani gjithsej 22 persona janë hospitalizuar në Klinikën infektive në Shkup. Prej tyre 13 ende janë në spital, ndërsa 9 janë lëshuar për kurim shtëpiak.
Deri tani në të gjitha punkte për vaksinim në Shkup janë vaksinuar 1692 persona, ndërsa vetëm sot janë vaksinuar 85 fëmijë.