` . Shqipëri, 1 viktimë dhe 10 infektime të reja me Koronavirus - TV SHENJA

Shqipëri, 1 viktimë dhe 10 infektime të reja me Koronavirus

Ministria e Shëndetësisë në Shqipëri ka njoftuar se edhe gjatë 24 orëve të fundit nuk është shënuar asnjë viktimë për shkak të koronavirusit.
Ndërkohë njoftohet se nga 2224 testime të dyshuar për Covid, vetëm 10 raste kanë dalë pozitiv me covid-19.

Për sa u përket të shtruarve në spitale, ministria e Shëndetësisë njofton se janë 20 pacientë, ndërsa në të gjithë Shqipërinë janë 164 persona aktivë me covid-19.