Shkup, 16 aksidente dhe 13 të lënduar në një ditë

Shkup, 16 aksidente dhe 13 të lënduar në një ditë

13 persona kanë marrë lëndime të lehta trupore në tetë nga 16 gjithsej aksidentet rrugor çka kanë ndodhur gjatë natës së kaluar në rrethinën e Shkupit. Në tetë aksidente rrugore ka pasur dëme materiale.
Sipas informacioneve nga Ministria e Punëve të Brendshme, policia ka sanksionuar dy vozitës të cilët të cilët kanë vozitur me shpejtësi më shumë se çka është e lejuar, tre persona për shkak se kanë qenë nën ndikimin e alkoolit, ndërsa 12 para se të pajisen me patentë shoferë.
Nga komunikacioni janë ç’kyçur shtatë vetura për shkak të problemeve teknike dhe gjashtë të paregjistruara.
Me ndihmën e karrotrecit janë larguar 43 vetura të cilat kanë qenë të parkuara në mënyrë të parregullt.