Shkrepet fotoja familjare e Samitit, përfundon takimi i përfaqësuesve BE-Ballkani Perëndimor

Shkrepet fotoja familjare e Samitit, përfundon takimi i përfaqësuesve BE-Ballkani Perëndimor

Ka përfunduar për sot punimet takimi i sotëm i përfaqësuesve të BE-së dhe Ballkanit Perëndimor, në të cilin morën pjesë liderët e 27 vendeve të Unionit, përfshirë presidentin e Këshillit të BE-së, presidenten e Komisionit Europian, dhe gjashtë udhëheqësit e Ballkanit Perëndimor.

Pas punimeve pasoi edhe fotografia familjare e këtij samiti, e të gjithë pjesëmarrësve të këtij takimi, përcjell klankosova.tv.

Teksa presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, shihet të jetë pozicionuar në rreshin e dytë të liderëve.