` . Shikueshmëri e zvogëluar për shkak të mjegullës në rrugën Shtip – Negotinë - TV-SHENJA

Shikueshmëri e zvogëluar për shkak të mjegullës në rrugën Shtip – Negotinë

Shikueshmëri e zvogëluar për shkak të mjegullës nga 70 deri 80 metra në aksin rrugor Shtip – Negotinë, informojnë  nga LAMM.

Komunikacioni nëpër rrugët shtetërore po zhvillohet pa pengesa, në disa vende nëpër rrugë të lagështa. Intensiteti në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar. Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.

LAMM rekomandon shpejtësi të adaptuar të  lëvizjes, respektim të sinjalizimit të vendosur të komunikacionit dhe drejtim të kujdesshëm të automjetit, veçanërisht në rrugët nëpër fushëgropa, luginat e lumenjve dhe grykat malore ku ka mundësi për shembje. Kjo veçanërisht ka të bëjë për akset Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.