Shi i rrymbyshëm dhe erë e fuqishme në Shkup

Shi i rrymbyshëm dhe erë e fuqishme në Shkup

Kryeqyteti është përballur me shi të rrëmbyshëm për disa orët e pasditës. Shiu i shoqëruar me erë të fuqishme ka rrëzuar disa pemë dhe çati duke shkaktuar dëme materiale, sidomos në veturat e parkuara në afërsi të drunjve. Shiu i rrëmbyshëm ka mbushur me ujë shumë rrugë, të cilat nuk kanë kanalizim efikas atmosferik. /SHENJA/