Sërish shtyhet mbajtja e seancës për ndryshimet kushtetuese

Sërish shtyhet mbajtja e seancës për ndryshimet kushtetuese

Seanca për ndryshimet kushtetuese është shtyrë për në orën 15.00. Fillimisht, gjatë ditës së djeshme, seanca u shty për sot në orën 12.00, megjithatë edhe kësaj radhe ajo nuk filloi.
Pritet që të sigurohet shumica e nevojshme për ndryshimet kushtetuese dhe më pas të filloj seanca.