Sela: ASH-ja nuk është në përqafimin e asnjë partie maqedonase

Sela: ASH-ja nuk është në përqafimin e asnjë partie maqedonase

Ish-kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela para Kuvendit Qendror të partisë tha se ASH është parti autonome e cila të ardhmen e saj nuk e ka parë kurrë si bashkim apo përqafim me ndonjë parti maqedonase.

“Aleanca për Shqiptarët është parti autonome dhe asnjëherë nuk e ka konsideruar të ardhmen e saj si bashkim apo përqafim me ndonjë partie politike maqedonase. Është tjetër gjë kur duhet të ulesh dhe të negociosh për të formuar mazhorancën”, tha Sela.